Habanero Chili Mix frø
Varenummer: 28088
.
Kr 37,50 / stk
Kr 30,00 ekskl. moms
 •  
Habanero Chili Mix frø egnet til dyrkning indenfor eller i drivhuset. Hjemmedyrket chili er en god måde at signalere til omverden at chili ikke bare er noget du kan lide at spise, chile er noget du "brænder" for. Med hjemmelavede chili bliver dine retter ekstra stærke!


Mere information

Bought together with this product
Bestsellers in Køb Chili frø
 • Habanero Chili Mix frø

  Denne frøpakke er en mix af forskelige typer af habanero chili frø, mixen sikre at du kan opleve alle de bedste af de forskellige typer af habanero chili, uden du selv skal håndplukke hvilke sorter du vil købe. På den måde er der lidt variation i de høstede chili frugter, men de er alle sammen helt perfekte til madlavningen alligevel, og det bliver kun bedte hvis du flere af de forskellige slags chilier på en gang. Det er altså en blanding bestående af frø fra flere forskelige af verdens stærkeste chilier. Dette er ikke noget vi siger for sjov. Habanero Chili er meget stærkt, og medmindre man har stor erfaring med stærk chili, bør det kun bruges i små mængder. Men selvom chilien har en meget stærk smag, er det ikke en "stærk" plante og den er derfor ikke velegnet til det danske klima. Chili planter bør altid dyrkes i beskyttelse fra naturen. Chiliplanter er nemlig meget varmekrævende, og det er derfor bedst at gro dem i drivhus eller indenfor. Vi anbefaler derfor kraftigt at dyrke Habanero chili mix planterne indenfor, i vores hydroponiske smart garden køkkenhaver, dette sikre dem både mod naturen, men det hjælper også planten med at vokse sig større hurtigere. Det er dog selvfølgelig også en mulighed at gro dem i vinduskammen, i en almindelig potteplante.

  Efter høst kan Habanero chili frugterne både anvendes helt friske eller de kan tørres for at konservere dem. Men det er vigtigt at pointere igen, at man skal passe på med hvor meget chili man putter i sin mad. Chilierne fra Habanero Chili Mixen er nemlig meget stærke. De er typisk omkring 100 gange stærkere end de klassiske aflange chilier, som du kender fra supermarkedet. De forskelige sorter i Habanero mixen har lidt forskellige farver, men en huskeregel er at jo kraftigere en farve frugten har, jo stærkere og mere moden er den. I plantes frugtfase vil chili planternes frugter, altså selve chilierne, vokse sig cirka 2 til 4 cm lange. Men selvom de er stærke, er stærkheden ikke det eneste man smager, Habanero har nemlig også fantastisk god smag, med et sødt skær og med et strejf af bær og citrus.

  Husk at tilsætte flydende BIG A+B gødning under væksten for størst udbytte.

  Kontakt os for rabat på større mængder frø...

  Læs mere om de Habanero her

 • EAN 5710777280882