Om indbygningsspots fra SunFlux

Indbygningsspot fra SunFlux

SunFlux indbygningsspots repræsenterer det fineste inden for dansk design og funktionalitet, perfekt integreret i moderne hjem og erhvervslokaler. Med en innovativ safeboks er disse downlight spots designet til direkte montage i isolering, hvilket forenkler installationsprocessen og øger sikkerheden. SunFlux, et anerkendt dansk mærke, står bag disse kvalitetsprodukter, der ikke alene opfylder, men overgår de strenge danske og europæiske standarder. Den enkle æstetik kombineret med top-notch funktioner gør disse indbygningsspots til et foretrukket valg blandt fagfolk og designentusiaster.

Hvorfor vælge SunFlux Indbygningsspots

Indbygningsspot optimeret for Komfort og Sikkerhed:

SunFlux indbygningsspots er nøje designet til at integrere sig sømløst med dit loft, hvilket sikrer en tæt og sikker installation. Den unikke konstruktion tillader direkte indbygning i isolering, hvilket eliminerer bekymringer om overophedning og giver en mere strømlinet æstetik.

Fleksibilitet i Design:

I modsætning til traditionelle spots, hvor spænderinge ofte er synlige og forstyrrer det visuelle udtryk, tilbyder SunFlux en løsning, hvor lyset er sikkert og diskret monteret inden i en klemme. Dette bidrager til et rent og uforstyrret loftdesign, hvilket er ideelt for både moderne og klassiske interiører.

Brugervenlighed:

Designet med slutbrugeren i tankerne, er disse spots ekstremt nemme at installere og vedligeholde. Den separate GU10 LED-lyskilde kan let udskiftes, hvilket sikrer lang levetid og problemfri anvendelse. Muligheden for nem videreføring fra spot til spot gør installationen hurtig og effektiv, hvilket sparer både tid og penge.

 • Godkendt til indbygning i isolering.
 • Slutter tæt til loftet.
 • Du kan nemt videre sløjfe fra spot til spot.
 • Har en separat GU10 LED-lyskilde du selv kan skifte senere.

Hvis det har nogen form for interesse har du mulighed for at se vores sortiment af forskellige GU10 pærer her!!

 

Æsken indeholder:

 • 1x Indbygningsspot til GU10 pære
 • 1x Safebox (fastgjort på spotten)
 • 1x montagevejledning
 • 2x klips hvis du ønsker at bruge disse i stedet på skruer

 

Vores design gør at du slipper for den synlige spændering der normalt holder pæren på plads, så du i stedet får du et smukt loft når pæren er monteret i en klemme inde i spotten i stedet for.

Tilbehør til indbygningsspots

SunFlux indbygningsspots kommer i et udvalg af farver, som giver dig mulighed for at vælge den perfekte nuance, der komplementerer dit interiør. Mens selve spotten leveres uden ledning og pære, tilbyder SunFlux et bredt udvalg af kompatible tilbehør, der sikrer en skræddersyet belysningsløsning til dit behov.

Teknisk info Sunflux indbygningsspots

 • Må indbygges direkte i isolering
 • IP44 - Kan også monteres i udhæng (udendørs) og baderum
 • Kan sløjfes (Ledning fra spot til spot)
 • Kip-vinkel: 30 grader
 • Kan også monteres i træ-, gips- og troldtekt lofter

Anvend altid kabler af en type, der er godkendt til fast installation efter Stærkstrømsbekendtgørelsens krav og gældende SIK meddelelser. I tilfælde af at kabler er i berøring med lampedåsen, brug kabler med en driftstemperatur på minimum 70° C.

Spotten findes i farverne:

Gør dit valg med SunFlux

En Løsning for Fremtiden: Ved at vælge SunFlux indbygningsspots investerer du ikke blot i øjeblikkelig æstetik og funktionalitet, men også i fremtidig bæredygtighed og økonomi. Den energieffektive LED-teknologi reducerer dit strømforbrug og mindsker dit miljøaftryk, hvilket gør disse spots til et ansvarligt valg for den miljøbevidste forbruger.

Tilpasset Enhver Stil: Uanset om du renoverer dit hjem eller opdaterer din erhvervsejendom, tilbyder SunFlux indbygningsspots den fleksibilitet, sikkerhed og stil, som det moderne liv kræver. Vores engagement i kvalitet og innovation sikrer, at du modtager et produkt, der ikke bare opfylder dine forventninger, men overgår dem.

Ved at vælge SunFlux indbygningsspots, investerer du i en løsning, der kombinerer det fineste af dansk design med funktionalitet og sikkerhed. Perfekt til ethvert rum, hvor kvalitet og æstetik går hånd i hånd, SunFlux er det klare valg for dem, der værdsætter en enkel, sikker og stilfuld belysningsløsning.

FAQ: SunFlux Indbygningsspots

Kan SunFlux indbygningsspots installeres direkte i isoleringen?

Ja, SunFlux indbygningsspots er designet med en integreret safeboks, hvilket gør dem sikre til direkte installation i isolering uden risiko for overophedning.

Hvordan sikrer SunFlux kvalitet og overholdelse af standarder?

SunFlux er et dansk firma, der strengt overholder de gældende danske og europæiske sikkerheds- og kvalitetsstandarder, hvilket sikrer et højt niveau af pålidelighed og ydeevne i deres produkter.

Er SunFlux indbygningsspots nemme at montere?

Ja, disse spots er designet for at være nemme og hurtige at montere, hvilket ofte gør dem til et foretrukket valg blandt professionelle elektrikere. De tillader nem videreføring fra spot til spot, hvilket effektiviserer installationsprocessen.

Kan pæren i SunFlux indbygningsspots let udskiftes?

Ja, SunFlux indbygningsspots er udstyret med en separat GU10 LED-lyskilde, som let kan skiftes af brugeren, hvilket sikrer lang levetid og fleksibilitet i brug.

Er der synlige spænderinge på SunFlux indbygningsspots?

Nej, SunFlux indbygningsspots er designet uden synlige spænderinge for et renere og mere æstetisk tiltalende udseende. Pæren er monteret i en klemme inden i spotten, hvilket sikrer et smukt og uforstyrret loftdesign.